Prive feest organiseren

Prive feesten, je hebt ze in alle soorten en maten.
Je hebt ze in alle soorten en maten, privé feesten. Van klein tot groot en van privé tot zakelijk. Van eenvoudig en authentiek tot uniek en bijzonder. Een privé feest organiseren, is een bijzondere ervaring die jij eens in je leven (maar vooral vaker) gedaan moet hebben.

 

Abraham of Sarah, wie kent ze niet?
Je wordt 50 en ziet Abraham of Sarah. Een bijzondere mijlpaal in het leven. Dat vond onze opdrachtgever ook. Die wilde deze heuglijke gebeurtenis ook zeker niet onopgemerkt laten. Voor deze gelegenheid, werd alles uit de kast gehaald. Verrassende culinaire gerechten, drinks, meubilair, aankleding, personeel, noem het maar op. Het volledige privé feest werd georganiseerd door het team van de Kort Catering.

PRIVE FEEST ORGANISEREN? VAN KLEIN TOT GROOT, VAN EENVOUDIG EN AUTHENTIEK TOT UNIEK EN BIJZONDER

TEAM DE KORT CATERING

Prive feest organiseren 

Herinneringen die je later wil hebben, moet je nu maken. De Kort Catering helpt deze herinneringen maken. Samen maken we inzichtelijk wat jouw/jullie specifieke wensen zijn. Zodra we dit duidelijk in beeld hebben, dan kan worden begonnen met het bedenken van een mooi en creatief concept voor jouw privé feest.

Samen met jou gaan we zorgen dat ieder detail, dat belangrijk is om jouw privé feest succesvol te maken, tot in de puntjes geregeld wordt. Ons team maakt van ieder bijzonder moment een onvergetelijke herinnering. Samen gaan we streven naar het overtreffen van de verwachtingen van de genodigden.

Samen herinneringen maken? Neem contact op en vertel ons jouw verhaal.

image