Food stations | Culinaire hotspots | Opening

 

Food stations, hotspots en officiële opening pand

Hippe food stations, culinaire hotspots en trending finger foods, fenomenen die vandaag de dag niet meer zijn weg te denken. De Kort Catering weet dit. De chef’s zijn dan ook continu bezig met het bedenken, en maken van dit soort creatieve en verrassende culinaire gerechten die ingezet kunnen worden bij diverse passende gelegenheden.

 

Zoals bijvoorbeeld een officiële opening dat het team van De Kort Catering onlangs heeft mogen realiseren voor Ernst&Young. Niet alleen de culinaire invulling, maar ook de volledige organisatie werd uit handen gegeven voor het team van De Kort Catering & evenementen.

 

Hippe food stations, culinaire hotspots en finger foods passen uitermate goed bij een officiële opening.

TEAM DE KORT CATERING&EVENEMENTEN

Verras je genodigden ook met hippe culinaire hapjes

Als geen ander weten het team van De Kort Catering de vertaalslag te maken voor diverse gelegenheden. Zo werden onlangs mooie, verrassende food stations en culinaire hotspots ingericht tijdens de officiële opening van een nieuw pand van de Ernst&Young. Zo’n 300 genodigden werden getrakteerd op hippe en trending gerechten verdeeld over diverse ingerichte food stations en culinaire hotspots. Daarnaast werd rond gegaan met smaakvolle finger foods.

Ook de volledige organisatie van deze officiële opening werd toevertrouwd aan het team van De Kort Catering & evenementen. Inrichting, aankleding, personeel, muzikale invulling tot aan coördinatie en planning van de gehele avond werd tot in de detail verzorgt. Resultaat? Een zeer smaak – en succesvolle officiële opening voor alle genodigden.

image