Creatieve catering evenement eigen terrein

Wat doe je als een prachtig nieuw bedrijfspand heb laten bouwen en je de pijlers trots, waardering en saamhorigheid wil benadrukken met je personeel en klantrelaties?

 

Precies! Je organiseert een officiële opening van het pand. Het idee was geboren. Door een loyale opdrachtgever, werd het team van De kort Catering uitgenodigd om gezamenlijk de mogelijkheden, wensen en behoefte te inventariseren…

“Ik krijg alleen maar complimenten over dit geweldige feest. Het was super georganiseerd, een heel groot compliment voor jullie team!”

ROBERT | OPDRACHTGEVER

Volledig georganiseerd evenement eigen terrein

De officiële opening; het begon met het invullen van de catering en het eindigde met het organiseren van een compleet evenement op eigen terrein. De samenwerking van De Kort Catering en Wendy van de Beurcht, Eventprofessional, was duidelijk een krachtige bundeling van kennis en ervaring om dit project te realiseren.

Creatieve catering: foodtrucks, pizza bakkerij en food stations

Tijdens het gesprek werd al snel duidelijk dat het voor de opdrachtgever, wenselijk was om naast catering, een volledig evenement op eigen terrein te organiseren. Namelijk in het prachtige gloednieuwe pand wat onlangs gebouwd was. Voor de catering is gekozen voor foodtrucks, een pizza bakkerij en food stations. Naast deze culinaire hotspots verzorgde De Kort Catering ook de volledige inrichting, zoals barren, hippe statafels, krukken en passende decoratie. Resultaat? Een sfeer- én smaakvol evenement op eigen terrein.

Evenement eigen terrein organiseren?

Een evenement op eigen terrein organiseren is een bijzondere gelegenheid. Voor zowel de gasten als de organisatie zelf. Het geeft een extra dimensie aan de beleving. Een ander groot voordeel is dat een evenement op eigen terrein volledig buiten de WKR valt, dus niet extra wordt belast. Dit kan flinke financiële voordelen opleveren. Voor veel organisaties het overwegen méér dan waard.

Een evenement op eigen terrein is én blijft een mooie en bijzondere beleving, waar de pijlers als trots, waardering en saamhorigheid zeer goed en krachtig benadrukt kunnen worden. Wel zijn er diverse zaken waar goed rekening mee gehouden moet worden. Er komt veel bij kijken en je krijgt maar één kans om het goed te doen. Meer tips over het organiseren van een evenement op eigen terrein? Lees dan ook zeker deze blog, met diverse tips over het organiseren van een evenement op eigen terrein. Misschien wel binnenkort op jullie terrein?!

Meer weten of vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact op. Tot snel!

img

Unieke smaakbelevingen op jouw volgende evenement?

Lees hier verder!