Locatie Orangerie Heerstaayen

Gevestigd in Strijbeek ligt een stukje platteland van Frankrijk met een prachtige wijngaard. Een uiterst romantische locatie waar wij jullie wensen mogen vervullen is het zogenoemde Orangerie Heerstaayen. Deze locatie staat garant voor een authentiek sprookjeshuwelijk.

 

Hoe Orangerie Heerstaayen de locatie zelf omschrijft:
De orangerie is een idyllische trouwlocatie met druivenplanten en een Italiaanse jasmijn die over de oude balken slingeren.

Wat is er romantischer dan elkaar het ja-woord geven naast de grote open haard en te dineren met eindeloos veel lichtjes, kaarsen en bloemen.

Met een muziekje op de achtergrond waan je je eerder in Frankrijk of Italië dan op het Brabantse platteland.

 

Het einde van een onvergetelijke dag ligt bij ons rond de klok van 23.00 uur, samen met de (Kort) catering zwaaien wij jullie om rond 24.00 uur graag weer uit.

FRANSE ROMANTIEK

Orangerie Heerstaayen is bij uitstek dé trouwlocatie om jullie ja-woord te geven. Wanneer de Orangerie wordt betreden, wanen jullie je al snel in een andere wereld. De wereld van de Franse romantiek. Tussen de Franse meubelen, vele prachtige planten en de unieke wijngaard, heerst een sfeer die niet snel zal worden vergeten.

Samen met eigenaresse Marijke de Wit willen we huwelijksparen, graag de mooiste dag van hun leven bezorgen. Laat De Kort Catering jullie verrassen met mooie, creatieve smaken op de bijzondere locatie Orangerie Heerstaayen. Wij beloven dat dit een trouwdag wordt om nooit te vergeten.

Perfecte samenwerking

Samen met Orangerie Heerstaayen hebben we al menig bruiloft met uitlopende wensen in vervulling laten gaan. De Kort Catering zorgt voor de culinaire invullingen, de Orangerie regelt de rest. Bruidsparen wanen zich in een wereld van Franse wijnen, wit gedekte tafels, bomen vol met lampionnen en een prachtig aangelegde tuin met verrassende doorkijkjes met uitzicht op een uitgestrekt natuurgebied. Deze locatie is de ideale plek om samen met vrienden en familie te genieten van jullie liefde. Alles is liefde!

Is er iets romantischer dan trouwen voor een grote open haard of onder de oude dakplaten naast de wijngaard? Orangerie Heerstaayen is de ideale locatie voor een bijzondere trouwdag. Geen wonder dat veel bruidsparen beslissen om op deze unieke dag voor deze unieke locatie te kiezen. De Kort Catering ontvangt alleen maar positieve recensies over deze locatie. Geen wonder dat er al bruiloften gepland staan voor de komende jaren.

Meer informatie over deze locatie? Kijk gerust op Orangerie Heerstaayen.

Samen met ons in het huwelijksbootje stappen?
Neem contact met ons op en vertel ons jullie liefdesverhaal.