Foodtrucks, streetfood & food stations

Hippe foodtrucks, streetfood en foodstations van de Kort Catering. Vandaag de dag niet meer weg te denken op diverse type zakelijke evenementen. Zo is afgelopen jaren een (corporate) festival een veel gevraagd festivalformat voor de zakelijke markt. De Kort Catering weet als geen ander om invulling te geven aan dit soort formats.

 

Festivals zijn al jaren mateloos populair. Kijk maar naar het succes van bijvoorbeeld Lowlands, Pinkpop of Zwarte Cross. Jong en oud vermaakt zich meerdere dagen op deze festivals. Dus waarom niet deze vibe naar de zakelijke markt brengen, en werknemers verrassen met foodtrucks, streetfood, toffe artiesten en verschillende sferen?

 

Een corporate festival kan voor verschillende doeleinden worden ingezet, zoals een personeelsfeest of bedrijfsjubileum. Corporate festivals zijn hip en trending.  Zeker de jongere, nieuwe generatie waardeert dit soort gelegenheden.

 

Ga ook eens voor hippe en trending foodtrucks en streetfood! 

img
Food
trucks
Street
Food
food
stations
Food
trucks
Street
Food
food
stations

HIPPE FOODTRUCKS & FOODSTATIONS VOOR JOUW ZAKELIJK EVENT?

Plan een afspraak

OP ELKE GEWENSTE LOCATIE DE LEKKERSTE GERECHTEN IN UNIEKE SFEERBELEVINGEN.

 

 

OPDRACHTGEVERS WAAR DE KORT CATERING GOED IN DE SMAAK VALT:

LEKKER ONGEDWONGEN PROEVEN?

WE LATEN JE GRAAG PROEVEN IN EEN RELAXTE SETTING

 

Plan hier een smakelijke afspraak

Smakelijke indruk achterlaten?

Maaltijd salades, luxe belegde broodjes, fish & chips, handgesneden frietjes, hamburgers met je eigen logo,  en nog veel meer lekkere originele gerechten worden geserveerd door De Kort catering. Onze koks kunnen op elke gewenste locatie de beste gerechten bereiden in unieke sfeerbelevingen.

Heerlijke ongedwongen live experiences!

Maak de combinatie met Live experiences, in de vorm van een corporate festival. Dit kan medewerkers maar ook zeker klantrelaties van een steeds ‘nieuwere generatie’ op een krachtige en unieke manier verbinden met de kern en de toekomst van organisaties en merken (TIP!).

Volg jij ons al? Blijf op de hoogte van al onze smaken!

image