.

Eventlocaties via De Kort Catering

Waar het 25 jaar geleden nog ging om een locatie waar vooral een mooi ‘bedrijfsfeest’ georganiseerd kon worden, dient de eventlocatie vandaag de dag aan een behoorlijk eisenpakket te voldoen.

 

Daar de evenementenlocatie vaak een doorslaggevende succesfactor is voor een smaakvol evenement, is het voor ons reden om 25 jaar kennis en ervaring te delen in de vorm van enkele top eventlocaties waar we als De Kort catering graag onze smaken vertegenwoordigen.

 

Met de meeste evenementenlocaties werkt De Kort Catering al ruime tijd samen. Hierdoor weten wij de (logistieke) voordelen maar ook de uitdagingen als geen ander. Daarnaast bekijken we locaties altijd objectief en blijven we het grotere geheel zien.

 

Door onze nauwe contacten hebben we bovendien goede afspraken met diverse evenementenlocaties die in het voordeel werken voor jou, onze opdrachtgevers, met name op het gebied van inkoop.

 

Hulp nodig bij jouw zoektocht naar een geschikte evenementenlocatie en verdere invulling van catering en/of event? Ons team helpt je graag!

 

Heb je specifieke wensen en/of eisen? Laat het ons hier weten, onze creatieve professionals helpen je altijd verder!

Vergeet ook zeker niet de optie om een evenement op het eigen terrein te organiseren, zeker interessant met de huidige WKR-regeling!

TEAM DE KORT CATERING&EVENEMENTEN

Download locatieboek

Een juiste evenementenlocatie is vaak een zwaar wegende factor voor het succes van een evenement. Neem ons tijdens je oriëntatie mee naar de locatiebezoeken. Dit is heel gebruikelijk.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

OPDRACHTGEVERS WAAR DE KORT CATERING GOED IN DE SMAAK VALT:

image