.

Een volwaardig evenement organiseren? Jazeker!

Evenementen organiseren, vraagt om een allesomvattende aanpak.
Niet alleen tijdens, maar zeker ook voor én na een evenement is veel mogelijk. Maar je krijgt maar een kans om het goed te doen!

 

Sta jij voor de uitdaging om een evenement voor jouw bedrijf of merk te organiseren en wil jij je evenement naar een hoger plan tillen? Met ruim 25 jaar ervaring als Eventprofessional weet Wendy van de Beurcht als geen ander hoe ze jou kan helpen een evenement te organiseren dat voldoet aan alle behoeften, wensen en verwachtingen.

 

Goed voorbereid zijn en een vliegende start maken? Stuur Wendy een berichtje. Ze geeft namelijk waardevolle inzichten over wat de valkuilen zijn, maar vooral ook veel inspiratie over hoe jij meer uit je evenement gaat halen.

 

Mooi! Ik ontvang graag meer inspiratie en stuur Wendy een bericht.

img
Events that
ENGAGE
Events that
EMBRACE
Events that
EMPOWER
Events that
ENGAGE
Events that
EMBRACE
Events that
EMPOWER

TYPE EVENEMENTEN :

BEDRIJFSJUBILEUM
PERSONEELSEVENEMENTEN
CORPORATE FESTIVALS
KICK-OFF EVENEMENTEN
KLANT- RELATIEDAG

Evenement organiseren? Dat doe je samen met Wendy!

Je hebt de rol gekregen een evenement te organiseren voor jouw organisatie. Veel verantwoordelijkheid dus! Je hebt namelijk maar één kans om het goed te doen en er is veel mogelijk. Wat is dan de meerwaarde om een Eventprofessional, als Wendy van de Beurcht in te schakelen? Waar wordt zij het meest voor gewaardeerd?  Opdrachtgevers geven de antwoorden:

Als Eventprofessional wordt Wendy het meest gewaardeerd voor haar hoge mate van expertise, betrouwbaarheid, inspiratie en het onvoorwaardelijke ontzorgen. De wisselwerking tussen organisatie en de objectieve frisse kijk van Wendy is altijd een meerwaarde.

Blijvende indruk achterlaten? Creëer de doorvertelfactor!

Jou helpen meer te halen uit je evenement, is altijd het streven van Wendy. Zodat jij uiteindelijk een succesvol evenement organiseert voor jouw organisatie, waarbij een blijvende indruk achter wordt gelaten bij de doelgroep. Het creëeren van de doorvertelfactor en het waarmaken van ambities, van jouw organisatie, staan hierbij altijd centraal!

Een live evenement is waar de wereld van strategie, emotie en beleving samen komen. Beleven is beter dan beloven.

WENDY VAN DE BEURCHT | EVENTPROFESSIONAL

Heb je een vraag over het organiseren van je eerstvolgende evenement? Stuur Wendy een bericht.

Stuur een bericht
image