Creatieve catering: verrassend anders!

Je hebt catering én je hebt creatieve catering, van De Kort Catering. Het is maar hoe je het bekijkt. Het verschil? Dat laten we je graag proeven én zien!

 

Maar liefst 35 gepassioneerde vakidioten streven continu naar het creëren van hele fijne smaken, vertaald naar creatieve culinaire invullingen voor diverse gelegenheden. Één ding is zeker, het smaakt allemaal naar meer!

 

Laat je verrassen en bekijk de mogelijkheden.

 

OVER SMAAK VALT NIET TE TWISTEN. PROEF ZELF HET VERSCHIL

MARCEL DE KORT - DE KORT CATERING

CREATIEVE CATERING VAN DE KORT CATERING

Creatieve catering met een smakelijke twist
De Kort Catering creëert inmiddels al ruim 25 jaar creatieve culinaire invullingen voor diverse gelegenheden. Van smaakvolle sit down diners, hippe walking diners, foodtrucks, streetfood en foodstations tot heuse foodconcepten en fameuze foodxperiences. Vakmanschap en liefde voor koken staan hierbij altijd centraal.

Elke dag werkt het team van De Kort Catering aan de culinaire creaties van morgen.

Heb jij de smaak al te pakken?

VERANDERING VAN SPIJS DOET ETEN

Eten wat de pot schaft? Dat kennen wij niet. Maatwerk wel! We vertalen altijd de wensen en behoefte van onze opdrachtgevers naar smaakvolle creatieve culinaire invullingen, op maat.

Proeven wat smaak is? Kom dan gerust vrijblijvend eens langs. Onze chef’s laten je graag proeven. Proeven is geloven!

Benieuwd naar onze smaken? Plan dan snel een vrijblijvende afspraak.

DE VEELZIJDIGHEID VAN DE KORT CATERING

Maar er is meer!
Naast creatieve culinaire invullingen voor diverse gelegenheden, organiseert het team van De Kort Catering, indien wenselijk, ook volledige evenementen. Als geen ander begrijpen wij de belangen bij het organiseren van evenementen. Je krijgt namelijk maar één kans om het goed te doen!

Benieuwd hoe we dit samen met jou aanpakken?  Bepaal dan samen met onze eventprofessional Wendy van de Beurcht wat de vraag achter de vraag is en breng wensen, behoeften en mogelijkheden in kaart. Leg met gedeelde focus de basis voor je eerstvolgende evenement.

We laten je graag proeven én zien welke smaken we in huis hebben!

Plan een smaakvolle afspraak