Theater de Leest

Uw zakelijk bijeenkomst in professionele         handen

De ongekende mogelijkheden van Theater De Leest

Theater De Leest biedt meer dan alleen theater: symposia, congressen, bedrijfspresentaties, vergaderingen, besloten voorstellingen of recepties krijgen door de uitstraling en de ambiance van De Leest een extra dimensie. Met name in de theaterzaal zijn de mogelijkheden om uw bijeenkomst met licht, beeld en geluid te verlevendigen ongeëvenaard. Als u met uw presentatie of evenement een overweldigende indruk wilt achterlaten, dan zit u goed in Theater De Leest!

Voor elk evenement een ideale locatie

Naast de grote theaterzaal, met ruim 500 zitplaatsen, beschikt De Leest over diverse andere zalen, een moderne foyer en een sfeervolle brasserie, die afhankelijk van uw wensen kunnen worden ingezet voor kleinere gezelschappen tot groepen van ruim 600 personen. Uitgekiende combinaties tussen de zalen en de ruimtelijke, sfeervolle foyer maken van Theater De Leest een plek bij uitstek voor evenementen en congressen.

Catering naar wens

Theater de Leest zorgt voor goed gastheerschap en De Kort Catering zorgen voor de culinaire omlijsting van uw evenement. Of het nu gaat om een smakelijk bittergarnituur, een overheerlijke lunch, een koud/warm buffet of een uitgebreid diner, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken graag met u mee om op uw evenement al uw culinaire wensen tot stand te kunnen brengen.

Heeft u interesse of vragen over deze locatie? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op de site.

Theater de Leest