’t Huys op de Hei

’t Huys op de Hei

Franse charme op Brabants landgoed

Van een heerlijke wandeling door de romantische tuin van Huys op de Hei tot een volledig verzorgde huwelijksdag, maar ook ‘landelijk vergaderen’, een zakelijke presentatie, logeren in de smaakvol ingerichte cottage en vieren van een jubileum, baby-borrel, lunch, diner of ‘ander festijn’ behoort tot de mogelijkheden.

’t Huys op de Hei vormt met haar beeldschone tuinen een unieke ambiance voor u en uw gasten om samen iets moois te vieren.

Één van de mooiste dagen van jullie leven

Na een aanzoek begint het plannen van één van de mooiste dagen uit jullie leven. U wilt een bruiloft waarbij u onbezorgd wilt genieten en nergens naar om hoeft te kijken. Dat kan bij ’t Huys op de Hei, een officiële huwelijkslocatie. In een ontspannen en persoonlijke sfeer bereiden we uw huwelijk voor, waarbij uw wensen centraal staan. Zo gaan we samen met u de dag van uw leven organiseren.

Binnen of buiten trouwen? Hier kan het allemaal

Of u nu in de bosrijke tuin van ’t Huys op de Hei wilt trouwen, half binnen en half buiten onder de ‘open schop’ of helemaal binnen in de sfeervolle galerie; het is allemaal mogelijk op deze prachtige locatie. De Kort Catering kan samen met deze locatie een dag verzorgen die niemand snel zal vergeten. Alles kan geregeld worden; van bruidsreportage, champagne met taart, receptie, walking dinners of zelfs een sitting down dinner in een van de prachtige tuinen. De Kort Catering verzorgt graag uw culinaire dromen.

’t Huys op de Hei