Spoorzone 013: Koepelhal

De Koepelhal

Oneindige mogelijkheden in de Spoorzone 013

Van theatervoorstelling tot kunstmanifestatie, in de Koepelhal kan het allemaal. Deze oude fabriekshal met een rijk verleden is omgebouwd tot een unieke evenementenlocatie. De indrukwekkende Koepelhal in de Spoorzone van Tilburg was tot begin 2011 de hoofdopslagplaats van de voormalige NS-werkplaats. Inmiddels vormen de industriële spanten en de bijzondere lichtinval een prachtig decor voor bijvoorbeeld een theatervoorstelling, expositie of sfeervol congres.

Uw activiteit voor een klein- of groot gezelschap

De Koepelhal is ca 24m breed, 87m lang en het half ronde dak is maar liefst ca 10m hoog. In de Koepelhal kun je met ca 1600 bezoekers terecht. Met bijzondere voorwaarden zijn er soms zelfs mogelijkheden voor wel 3500 bezoekers. Maar ook kleinere gezelschappen zijn mogelijk.

Alles is mogelijk

Van deze rauwe industriële locatie is een bijzondere evenementenlocatie gemaakt. Er zijn drie grote kleedruimtes, een productiekantoor en een ruimte voor de catering. De aanwezige toiletten zijn voor kleinere evenementen in aantal voldoende, voor evenementen met veel bezoekers kunnen aanvullende mobiele oplossingen worden ingezet. Voorzieningen als podia, geluid- en lichtinstallaties en catering kunnen naar wens door de evenementenorganisator zelf geregeld worden. Er is geen inrichting, keuken en/of techniek aanwezig. De Koepelhal is minder geschikt voor evenementen met veel geluid in verband met overlast voor de omgeving. De Kort Catering helpt u graag bij het verzorgen van uw evenement.