Hercules Diessen

Hercules Diessen

Partycentrum in het hart van Brabant

Partycentrum Hercules Diessen is een multifunctioneel party- en zalencentrum in het hart van Brabant. Gelegen tussen Tilburg en Eindhoven een ideale centrale plaats om samen te komen voor een vergadering, seminar, cursus of (bedrijfs-)feest.
Hercules beschikt over 3 feestzalen voor gezelschappen variërend van 10 tot 400 personen. Deze zalen beschikken elk over een eigen sfeer en eigen faciliteiten. Zo is er voor elk gezelschap een zaal naar keuze. Samen met Hercules Diessen zorgen wij graag voor uw culinaire wensen. Zo hebben wij voor elke gelegenheid een culinaire omlijsting zodat u tijdens uw feest of evenement nergens meer naar om hoeft te kijken.

Voor elk feest, een feest!

Dit is het motto waar Hercules Diessen voor staat. Iedereen heeft zijn eigen wensen. Samen met Hercules Diessen verzorgen wij graag uw wensen zodat uw feest onvergetelijk word. Door de uitlopende mogelijkheden die dit partycentrum biedt, kunnen wij samen aan al uw wensen voldoen. Of het nu gaat om een diner, bruiloftsfeest, kinderverjaardag, een reünie, personeelsfeest of een ander evenement, het is allemaal mogelijk. Uw evenement is onze zorg!

Sportcentrum

Naast de 3 feestzalen beschikt Hercules over een multifunctionele aangrenzende sporthal. Deze sporthal is geschikt voor verschillende binnensporten. Dankzij de tribune die zich over de gehele lengte van de hal bevindt, biedt dit voldoende ruimte voor de bezoekers. De hal is door middel van een vouwwand te scheiden in 3 zalen. Hierdoor kunnen er meerdere evenementen op een dag gehouden worden. De sporthal kan ook voor andere activiteiten gebruikt worden. Zo kan er over de gehele hal vloerbedekking gelegd worden wat gebruikt kan worden voor beurzen, exposities, maar ook voor muziekfeesten. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos bij Hercules Diessen!

Wilt u graag meer informatie over deze locatie? Neem dan contact met ons op, of neem een kijkje op de site

http://www.herculesdiessen.nl