Orangerie d’Heerstaayen

Orangerie Heerstaayen

Gevestigd in Strijbeek ligt een stukje platteland van Frankrijk met een prachtige wijngaard. Een uiterst romantische locatie waar wij uw wensen mogen vervullen is het zogenoemde Orangerie Heerstaayen. Op deze locatie maakt u zich gereed voor een authentiek sprookjeshuwelijk.

Franse romantiek

Orangerie Heerstaayen is bij uitstek dé trouwlocatie om uw ja-woord te geven. Wanneer u de Orangerie betreed, waant u zich al snel in een andere wereld. De wereld van de Franse romantiek. Tussen de Franse meubelen, vele prachtige planten en de unieke wijngaard, proeft u een sfeer die u niet snel zal vergeten.

Samen met eigenaresse Marijke de Wit willen wij u graag de mooiste dag van uw leven bezorgen. Laat De Kort Catering u verrassen met smaak en dan zal Orangerie Heerstaayen zorgen dat uw trouwdag een dag is om nooit te vergeten.

Perfecte samenwerking

Samen met Orangerie Heerstaayen hebben we al menig bruiloft met uitlopende wensen in vervulling laten gaan. De Kort Catering zorgt voor de culinaire invullingen, de Orangerie regelt de rest. U waant zich in een wereld van Franse wijnen, wit gedekte tafels, bomen vol met lampionnen en een prachtig aangelegde tuin met verrassende doorkijkjes met uitzicht op een uitgestrekt natuurgebied. Deze locatie is de ideale plek om uw vrienden en familie te laten genieten van jullie liefde.

Is er iets romantischer dan trouwen voor een grote open haard of onder de oude dakplaten naast de wijngaard? Orangerie Heerstaayen is de ideale locatie voor uw trouwdag. Geen wonder dat veel bruidsparen beslissen om op deze unieke dag voor deze unieke locatie te kiezen. De Kort Catering ontvangt alleen maar positieve recensies over deze locatie. Geen wonder dat er al bruiloften gepland staan voor de komende jaren.

Voor meer informatie over deze locatie, kunt u een kijkje nemen op de site van Orangerie Heerstaayen, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

http://www.heerstaayen.com/orangerie/