Molen de Hoop Breda

Molen de Hoop in Breda

Een locatie voor al uw evenementen

Op zoek naar een unieke locatie om u bruiloft of bedrijfsfeest te vieren? Dan is deze locatie daarvoor uitermate geschikt. U kunt hier terecht met maximaal 150 personen. Of het nu gaat om uw bruiloft, personeelsfeest, zakelijke meeting of een verjaardag, Molen de Hoop is geschikt voor elk evenement.

Oud in een nieuw jasje

Het voormalige pakhuis, dat tegen de noordzijde van de molen is gebouwd, is ingericht als ontvangstruimte. Ook hier is gestreefd naar zo getrouw mogelijk herstel, aangevuld met voorzieningen in een hedendaagse vormentaal. De molenromp is volledig gerestaureerd, waarbij de stelling en alle zolders weer in de originele staat zijn teruggebracht. De nieuwbouw is gerealiseerd op de plaats waar vroeger het oude molenaarshuis gestaan heeft. Op deze wijze is recht gedaan aan de oorspronkelijke compositie van de gebouwen en de daarmee samenhangende ontstane ruimte van het voorterrein.

Alles op één locatie.

Molen de Hoop bestaat uit twee verdiepingen zodat de locatie zich perfect leent voor jullie diner met liefdevolle personen boven om daarna gelijk door te gaan naar het feest beneden. Hierdoor blijft de sfeer speciaal en hoeven uw gasten zich niet te verplaatsen. Molen de Hoop word helemaal naar uw wens ingericht. Dit komt doordat Molen de Hoop helemaal leeg is, en zo ingericht kan worden zoals u het wil. Uw evenement, onze zorg.