Landgoed de Meerberg

Langoed De Meerberg

Ver weg van alle drukte

Lekker genieten op Landgoed De Meerberg
Midden in de lommerrijke bossen van het Brabantse Teteringen ligt een bijzondere ontmoetingsplek voor jong en oud: Landgoed De Meerberg. Ver weg van de drukte van alledag, op een steenworp afstand van historisch Breda, kunt u hier genieten van uiteenlopende activiteiten die De Meerberg haar gasten te bieden heeft.

Oase van rust

Landgoed De Meerberg heeft veel te bieden. In deze oase van rust en ruimte kunt u met uw gasten volop genieten van een groot aantal bijzondere arrangementen. U kunt er lekker actief bezig zijn of juist heel relaxed. Iedere bijeenkomst op De Meerberg wordt afgestemd op uw wensen. Wij zorgen er vervolgens voor dat u een onvergetelijke dag heeft die nog lang in de herinnering van u en uw gasten zal voortleven.

Activiteiten voor jong en oud

In het koetshuis kunt u met 135 personen terecht.
Op Landgoed De Meerberg en in de omliggende bossen worden een aantal unieke sportieve evenementen georganiseerd. Speciaal voor De Meerberg is een evenement ontworpen dat past in de sfeer van deze bijzondere buitenplaats: de Landgoedspelen.

Omdat koetsrijden en paarden mennen centraal staan op De Meerberg, hebben de meeste onderdelen van dit evenement daarmee te maken. Het zelf mennen van een hindernis/ kegelparcours en ringsteken met paard en koets zijn daarvan enkele voorbeelden.

Op Landgoed De Meerberg kunt u ook prima vergaderen. De rustige en weidse omgeving heeft wellicht een inspireerde invloed op u. Vergaderen kan vanaf 20 personen tot wel 250 personen.