Lambertuskerk Raamsdonk

Lambertuskerk

Velen gingen u voor…
Hoogwaardigheidsbekleders, gewone burgers, pelgrims, kerkgangers en edelmannen. Zij allen hebben hun voetstappen liggen in een van de oudste kerken van Noord Brabant, de monumentale kerk in Raamsdonk. Maak kennis met de indrukwekkende geschiedenis van het gebouw en ontdek de unieke mogelijkheden van de Lambertuskerk als locatie voor uw evenement zoals huwelijken, afscheidsrituelen/begrafenissen, tentoonstellingen, bedrijfspresentaties, diners en recepties.

De sfeer is uniek

Het bijzondere aan het interieur van de Lambertuskerk is dat het kerkgebouw bestaat uit 1 grote en lichte ruimte. Alle evenementen krijgen een bijzondere sfeer door de wijze waarop het licht door de ramen naar binnenvalt. Het monumentale kerkgebouw is zeer ruimtelijk en daardoor zijn de gebruiksmogelijkheden eindeloos. Of u nu graag een sitting down dinner wilt, of een dansfeest, bij de Lambertuskerk is alles mogelijk.

Er zijn al allerlei voorzieningen aanwezig om uw evenement compleet te maken. Er is een goede geluidsinstallatie (inclusief ringleiding), WiFi, sfeervolle verlichting, de mogelijkheid voor het aanbrengen van verlichting voor tv-opnamen, krachtstroomvoorzieningen op diverse plaatsen in de kerk, toiletten, een pantry, de mogelijkheid tot maximaal vierhonderd zitplaatsen en… een onlangs geheel gerestaureerd monumentaal Van Dam orgel.

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen, of neem een kijkje op de site van de Lambertuskerk.

Lambertuskerk Raamsdonk