C.C. Jan van Besouw

Cultureel Centrum Jan van Besouw

Het Cultureel Centrum Jan van Besouw is hét culturele pareltje van Goirle, de perfecte locatie voor ieder evenement. De diverse ruimtes zijn multifunctioneel te gebruiken. Zo heb je een ruime theaterzaal, een monumentale kapel, een grand café, een bibliotheek en nog meer diverse ruimtes waar u een feest of evenement kan geven.

Iets te vieren?

Als u iets te vieren heeft, moet het onvergetelijk zijn. De Kort Catering kan in samenwerking met Cultureel Centrum Jan van Besouw voor u alles uit de kast halen om uw feest of evenement, groot of klein, tot een onvergetelijk evenement te maken. De Kort Catering zorgt voor de culinaire invulling, het personeel van Cultureel Centrum Jan van Besouw voor de rest. Of het nu gaat om een bruiloft, uitvaart, receptie of gewoon een simpel feestje, wij maken graag van uw evenement, onze zorg.

Van bruiloft tot uitvaart

De Annetje van Puijenbroek kapel is een trouwlocatie die officieel is goed gekeurd. U kunt uw ja-woord geven, een receptie houden, een heerlijk diner eten of alleen het spetterend trouwfeest geven in deze kapel. Dit is een unieke locatie omdat het zich in het oude gedeelte van het monumentaal klooster bevind. Bij een uitvaart kunt u ook gebruik maken van deze kapel. Het voordeel van deze optie is dat u gelijk na de dienst van de koffietafel gebruik kan maken, en zo niet weer naar een andere locatie hoeft. Uw wensen zullen vooraf uitgebreid verhoord worden zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en u zo een passend afscheid voor uw dierbare kan voorbereiden, want elk dierbare verdient een passend afscheid.

Heeft u interesse om samen met De Kort Catering een evenement te organiseren bij Cultureel Centrum Jan van Besouw, neem dan gerust contact met ons op voor een passend en persoonlijk gesprek.

Heeft u interesse in meer informatie over het Cultureel Centrum Jan van Besouw? Neem dan een kijkje op de site.

Cultureel Centrum Jan van Besouw