Grote Kerk Breda

Grote Kerk Breda

Belangrijkste monument van Breda

De 15e-eeuwse Grote Kerk Breda is een gebouw met een rijk cultuurhistorisch verleden. Niet alleen de imposante architectuur van de buitenzijde van het gebouw, maar ook de in de kerk aanwezige monumenten, gewelf- en muurschilderingen maken het gebouw tot het belangrijkste monument van Breda. Zeer bijzonder is de Prinsenkapel met zijn met bladgoud beklede plafond, waar de voorvaderen van ons Koninklijk Huis begraven zijn.

Ambiance die u nog nooit voelde

De Grote Kerk biedt een schitterende omgeving en ambiance voor het houden van diverse soorten bijeenkomsten zoals bruiloften, borrels en diners, vergaderingen en meetings, concerten en culturele activiteiten en ook congressen en beurzen. De Grote Kerk is zo in te richten dat het plaats kan bieden aan 10 personen, maar ook aan 1000 personen. De Grote Kerk Breda is geschikt voor bruiloften, congressen, diners, borrels, concerten en meetings.

Uw mooiste dag op de mooiste locatie

Trouwen in de Grote Kerk van Breda? Er zijn tal van mogelijkheden om te trouwen binnen deze unieke locatie. Niet alleen het gebouw is uniek, de sfeer en de ambiance zal u en uw gasten een gevoel geven wat u niet snel zal vergeten. Of u nu wil trouwen in Het Schip, het glazen Koor, of in de Kapittelzaal, alles is mogelijk om voor u een onvergetelijke dag te verzorgen. Samen met de Grote Kerk Breda zullen wij er voor zorgen dat u op de speciaalste dag van uw leven niks te kort komt.

Wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op, of neem een kijkje op de site van de Grote Kerk Breda.

De Grote Kerk Breda