EVE Tilburg

EVE Tilburg

EVE Tilburg, centraal in de Tilburgse Spoorzone staat de monumentale Polygonale Loods. De voormalige werkplaats van de NS werd in 1937 gebouwd en dankt de naam aan de halfronde, veelhoekige vorm. De draaischijf uit 1929 vormt samen met de loods een combinatie die in Nederlands uniek is. Nu is dit prachtige, unieke én gave pand veranderd in een horeca gelegenheid onder de naam EVE Tilburg.

EVE staat voor Eten Voor Eten. Een deel van de opbrengt wordt namelijk door EVE-Tilburg gedoneerd aan het World Food Programme met als doel jaarlijks minimaal 100.000 maaltijden te doneren. Daarom is uw keuze voor EVE-Tilburg nog sneller gemaakt!

Wijnkluizen

Een wijnkluis in eigen beheer? Bij EVE-Tilburg kan het! EVE beschikt namelijk over 56 geklimatiseerde wijnkluizen die op jaarbasis te huur zijn. Als wijnkluis eigenaar kunt u uw eigen favoriete wijnen en Champagnes serveren.

Verhuur

Onder het dak van de Polygonale Loods worden meerdere ruimtes te huur aangeboden door EVE-Tilburg.
Denk hierbij aan de Grote Zaal met maar liefst 410m2 en uitzicht op Tilburg CS en de Spoorzone. Deze zaal is te huren voor congressen, bruiloften en diverse events.
Dan is er ook nog een kleinere Separe zaal van 35m2, voorzien van groot HD scherm & audio. Geschikt voor vergaderingen, workshops maar ook kleine borrels of private dinners.

Mogelijkheden

Naast eten en drinken biedt EVE volop mogelijkheden voor ontmoeten, vergaderen en bijzondere events. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons of EVE Tilburg op en wij zorgen voor een passend voorstel. Daarnaast kunt u uiteraard ook zelf een kijkje nemen bij EVE Tilburg.

EVE-Tilburg