De Voltage

Een unieke locatie voor uw zakelijke evenementen

Ruimte genoeg voor al uw relaties

De Voltage is een unieke locatie voor uw zakelijke evenementen. Wij ontnemen alle zorgen zodat u ongestoord de relaties kan onderhouden die voor u belangrijk zijn, want daar draait het om.  De Kort Catering heeft talloze opties om uw zakelijke evenementen te verzorgen. Of het nu gaat om hapjes, broodjes of full service met drank en hapjes, bij De Kort Catering kan het allemaal.

 

De eindeloze mogelijkheden van de Voltage

De Voltage, Nederlands grootste indoor entertainment centrum. Naast de eindeloze mogelijkheden voor uw zakelijke evenementen, zijn er ook talloze andere activiteiten zoals lasergamen, botsautovoetbal, bowlen en karten. Dit kan in combinatie met een zakelijke gelegenheid, zodat uw relaties elkaar ook op een andere manier leren kennen.

De Voltage beschikt over alle faciliteiten die van belang zijn voor een zakelijk evenement. Zo is er een groot podium, is er voldoende licht en geluid, beschikt de zaal over een beamer met groot projectiescherm en is er natuurlijk Wi-Fi aanwezig. De locatie beschikt ook over bezoekersregistratie, zodat u precies weet wie er aanwezig waren. De Kort Catering verzorgd graag uw zakelijke activiteit zodat uw nergens naar om hoeft te kijken.

De Voltage