C.C. De Boodschap

C.C. De Boodschap

Cultureel Centrum De Boodschap gevestigd in een modern gerenoveerde voormalige kerk. Hierin zijn 24 ruimtes verwerkt en tevens te huren. Het centrum is voor elke doelgroep beschikbaar. Met een capaciteit van 4 tot 400 personen kunt u hier terecht voor elke gelegenheid. De Kort Catering verzorgt hier graag uw evenement zodat u zich nergens druk om hoeft te maken.

Het bruisende hart van Rijen

De Boodschap is het culturele centrum van Rijen waarbij tal van activiteiten te organiseren zijn. Deze locatie beschikt over grote ruimtes waar verschillende en vele culturen samen komen. Het is dan ook logisch dat verschillende maatschappelijke en culturele verenigingen hier intrekken voor de verschillende activiteiten die zij organiseren. De Boodschap is ook uitermate geschikt voor cursussen en film- en theatervoorstellingen. Doordat deze locatie beschikt over een grote theaterruimte met podium en tribune voor 400 man, zijn de mogelijkheden voor evenementen groots. De Kort Catering helpt u hier graag bij. Alles is mogelijk. Van lekkere hapjes tot een compleet diner, De Kort Catering verzorgt graag in combinatie met De Boodschap uw evenement.

Evenementen en congressen

Doordat De Boodschap over ruime, sfeervolle theaterzalen beschikt kunt u hier terecht voor evenementen, congressen en beurzen. Deze locaties zijn geschikt voor groepen tot 400 personen. U kunt deze zalen zowel met als zonder luxe attributen reserveren. Denk hierbij aan professionele licht- en geluidstechniek, podia’s en grote tribunes. Er is ook een foyer aanwezig waar u na uw evenement gezellig kan borrelen.  De Boodschap beschikt  ook over bijzondere locaties. Zo vind u in het hart van dit centrum een afgeschermde binnenplaats. Deze binnenplaats beschikt over een podium en is bij goed weer een ideale locatie voor uw evenement.

Wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op de website.

 

Cultureel Centrum De Boodschap