Tessloo

Buitenplaats Tessloo

Buitenplaats Tessloo is een buitenlocatie met een unieke landschapstuin en kunstwerken van verschillende beroemde internationale kunstenaars. Vanuit de gehele wereld komen kunstliefhebbers deze buitenplaats met zijn kunst bezoeken.

Of het nu gaat om een relatie event, bruiloft, uitvaart, een boardmeeting, een chique diner, een productintroductie of een gedurfd high-end picknick, op buitenplaats Tessloo zullen gasten een onvergetelijk event meemaken.

Een oase van rust

Buitenplaats Tessloo is een terrein van bijna 2 hectare grond. Het is een bijzondere buitenplaats die voor kunstliefhebbers een lust voor het oog is. De hypermoderne architectuur, de sfeer van de tuinen en de ultieme rust maken Buitenplaats Tessloo tot een unieke locatie. Deze locatie is uitermate geschikt voor uitvaarten. Tessloo is een oase van rust. Het gebied is vrij afgelegen, omringt door natuur en beschikt over veel ruimte.

Poortgebouw

Het poortgebouw is een van de locaties waar vaak gebruik van gemaakt word. Dit is een ruimte waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Zo beschikt de ruimte over een keuken, bijkeuken, grote woonkamer en toiletten. Uiteraard is deze ruimte ook voorzien van prachtige kunstwerken waar vaak veel mensen speciaal naar komen kijken. Deze ruimte is ideaal voor vergaderingen, maar ook voor families die even rustig willen koffie drinken voordat de uitvaart van een geliefde begint. Vaak word de familie ontvangen in het poortgebouw door een medewerker en zo zullen zij zich in alle rust kunnen voorbereiden op de condoleance. De Kort Catering verzorgd graag in samenwerking met Buitenplaats Tessloo een unieke condoleance voor uw overleden dierbare.

Heeft u interesse in een bruiloft, condoleance of een ander evenement bij Buitenplaats Tessloo waar De Kort Catering uw culinaire dromen mag invullen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons voor een persoonlijk gesprek. Wij nemen uw zorgen graag uit handen. Bent u benieuwd naar deze unieke locatie? Neem dan een kijkje op de site.

http://www.tessloo.com/index.html