Locaties

Locaties

Een locatie moet uitnodigend, sfeervol en een uitstekende plaats voor uw feest en evenement zijn. De Kort Catering helpt u bij het zoeken van een geschikte locatie en maakt het geheel compleet, door te zorgen voor smaakvolle, creatieve, feestelijke hapjes en gerechten. Onze persoonlijke aanpak en hoge kwaliteitsstandaarden zorgen ervoor dat uw gasten tot in detail genieten. Wij zorgen dat u en uw gasten onbezorgd kunnen genieten van uw evenement.

Sfeer op locatie

De sfeer is bepalend voor de locatie en uw evenement. Een locatie heeft een bepaalde uitstraling en sfeer. De Kort Catering heeft verschillende locaties waarbij uw evenement past. Hier naast kunt u een kijkje nemen bij de verschillende locaties waar De Kort Catering verschillende evenementen verzorgd. Ieder heeft zijn eigen sfeer, ieder is geschikt voor een bepaald evenement.

Aankleding

De Kort Catering zorgt ook voor aankleding van de locaties. Creativiteit, veelzijdigheid en maatwerk staan bij ons hoog in het vaandel. Zo kunnen we zorgen voor muziek of entertainment, tenten, banners, versieringen en ga zo maar door. Tevens kunnen we zorgen voor professioneel personeel dat ervaren is binnen de horeca sector.  We doen er alles voor om u onbezorgd te kunnen laten genieten, waar dan ook!

Neem aan uw linkerkant een kijkje bij de locaties waar wij mee samen werken. U kunt ook uw eigen locatie aandragen, zodat wij ook daar uw culinaire wensen kunnen invullen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.