Foodtruck

Ford Foodtruck

Een professionele keuken op wielen.  Deze oude camper hebben wij zelf (!) helemaal omgebouwd tot een foodtruck. Deze professionele keuken op wielen is dé perfecte toevoeging voor De Kort Catering. Geschikt voor elk soort evenement.

De koks van De Kort Catering kunnen vanuit deze foodtruck alles bereiden. In de truck zijn alle facetten aanwezig die ook in een catering keuken aanwezig zijn. Denk hierbij aan: koel werkbanken, koelruimtes, afzuigkap, ovens, frituurpannen, snijmachines, grills en ga zo maar door. Van een compleet diner tot aan een puntzak friet; alles is aanwezig om uw evenement te verreiken met onze foodtruck.

De Kort Catering heeft bewust gekozen voor deze uitstraling, anders dan andere! Doordat we alles zelf gedaan hebben, is de truck helemaal naar eigen wens gemaakt. Zo hebben we gekozen voor een industriële uitstraling die niemand anders heeft. Door deze unieke presentatie in combinatie met onze passie voor eten bezorgen wij u een onbezorgd en uniek evenement, op welke locatie dan ook!

De foodtruck is te huren, met of zonder apparatuur, koks en culinair, voor elk evenement. Voor meer informatie kunt u contact opnemen zodat wij voor u een voorstel op maat kunnen maken.

Peugeot foodtruck

Onze vintage Peugeot is omgebouwd tot volwaardig lid van De Kort Catering. In een net zo unieke stijl als de Ford foodtruck hebben wij deze oldtimer tot unieke bar gemaakt. Vanuit deze truck kunt u bijvoorbeeld op een bijzondere wijze uw koffie en thee uitgifte maken of om een heerlijk Pilsje vanuit te tappen.

Medewerkers van De Kort Catering zorgen ervoor dat de foodtruck perfect bij uw bedrijfssetting past en creëren de beste sfeer. Samen met de Peugeot foodtruck zullen zij uw event een unieke touch geven die u nergens anders zult terug zien.

Interesse opgewekt? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij maken graag een passend voorstel voor u en de Peugeot.