Foodtruck

De Kort Catering heeft nu ook een eigen foodtruck!

Een professionele keuken op wielen.  Deze oude camper hebben wij zelf (!) helemaal omgebouwd tot een foodtruck. Deze professionele keuken op wielen is dé perfecte toevoeging voor De Kort Catering. Geschikt voor elk soort evenement.

De koks van De Kort Catering kunnen vanuit deze foodtruck alles bereiden. In de truck zijn alle facetten aanwezig die ook in een catering keuken aanwezig zijn. Denk hierbij aan: koel werkbanken, koelruimtes, afzuigkap, ovens, frituurpannen, snijmachines, grills en ga zo maar door. Van een compleet diner tot aan een puntzak friet; alles is aanwezig om uw evenement te verreiken met onze foodtruck.

De Kort Catering heeft bewust gekozen voor deze uitstraling, anders dan andere! Doordat we alles zelf gedaan hebben, is de truck helemaal naar eigen wens gemaakt. Zo hebben we gekozen voor een industriële uitstraling die niemand anders heeft. Door deze unieke presentatie in combinatie met onze passie voor eten bezorgen wij u een onbezorgd en uniek evenement, op welke locatie dan ook!

De foodtruck is te huren, met of zonder apparatuur, koks en culinair, voor elk evenement. Voor meer informatie kunt u contact opnemen zodat wij voor u een voorstel op maat kunnen maken.