Relatie evenement

RELATIE EVENEMENT | 110 GASTEN | DRIJVEND PAVILJOEN ROTTERDAM

Een 50 jarig jubileum evenementen organiseren met een verhaal.

Belangrijk voor de opdrachtgever was het eigen verhaal (DNA) in zoveel mogelijk elementen en details doorvertalen.

Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in hoogwaardige, vochtrijke diervoeding en plantaardige grondstoffen afkomstig uit de levensmiddelenindustrie. In het kader van dit jubileum wilde ze een relatie evenement organiseren met internationale gasten.

Naast diverse rondleidingen – presentaties van o.a. André Kuipers eindigden we met een exquise diner bij het Drijvend Paviljoen te Rotterdam.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij deze opdrachtgever waardoor de keuze voor het Drijvend Paviljoen zo was gemaakt. Deze locatie is niet alleen bijzonder door de drijvende bollen op het water, maar ook klimaatbestendig, innovatief, duurzaam en flexibel. Het drijvend paviljoen is een pilot en katalysator voor drijvend bouwen in Rotterdam. De duurzaamheid van het paviljoen zit in de gebruikte materialen, flexibiliteit en de inrichting.

Een belangrijk onderdeel van het diner was dat uitsluitend gebruik werd gemaakt van Biologische keurmerken zoals  Afbeeldingsresultaat voor msc keurmerkAfbeeldingsresultaat voor slow food foundation  en  Afbeeldingsresultaat voor fairtrade

“De kracht van het vertalen zit in onze genen”

Ook een succesvol relatie evenement organiseren? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de business unit – evenementen of mail naar wendy@dekortcatering.nl