Personeelsfeest Externe locatie

PERSONEELSFEEST – 400 PERSONEN – EXTERNE LOCATIE

SAAMHORIGHEID – WAARDERING EN TROTS

Voor een bedrijf dat kaarsen ontwikkeld, produceert en exporteert naar meer dan 50 landen mochten wij in opdracht van een gerenommeerd evenementenbureau de gezamenlijke invulling verzorgen voor hun jaarlijkse bedrijfsfeest.

Saamhorigheid, waardering en trots zijn de kernbegrippen die deze opdrachtgever ziet als investering in het belangrijkste kapitaal van het bedrijf; de mensen.

Deze organisatie weet waar ze voor staan en waar ze in geloven. Ze hebben een mooi verhaal te vertellen dat tijdens het feest extra werd geladen.

KIES DE JUISTE LOCATIE VOOR JE PERSONEELSFEEST

Een belangrijk element bij het organiseren van een personeelsfeest is de locatiekeuze. Een locatie die past bij wat de organisatie wil uitstralen.

Voor dit evenement werd gekozen voor een duurzame locatie: Inspyrium te Cuijk. Deze locatie ademt groen, groen en nog meer groen. Een unieke locatie dat bestaat uit zoveel mogelijk natuurlijke materialen.

PERSONEELSFEEST SPECTACULAIR AFSLUITEN

Heerlijke gerechten met diverse culinaire hotspots in combinatie met spraakmakend entertainment en attracties met een geweldig optreden van Frans Duits en als absolute klapper van de avond werd afgesloten met DJ La Fuente.

Kortom; een succesvol personeelsfeest waar nog lang over gesproken werd.

Personeelsfeest organiseren? We helpen je graag. Neem contact met ons op mail naar wendy@dekortcatering.nl