Over ons Waarom De Kort Catering?

Verrassend met smaak

Hiermee is meteen duidelijk waar De Kort Catering B.V. voor staat. Een veelzijdige en creatieve cateraar die werkt in opdracht van bedrijven, overheid én particulieren. Met als belangrijkste onderscheid dat De Kort altijd verrast. Ongeacht het budget en de wensen, vindt De Kort voor elke vraag het antwoord.

Veelzijdig

De Kort Catering B.V. kent geen vastomlijnd stramien. Met meer dan 20 jaar ervaring is de voorkeur van uiteenlopende doelgroepen bekend. De grootte van het gezelschap speelt geen rol. Dit geldt ook voor de menukeuze, de aankleding en eventueel de muzikale omlijsting van het evenement. Sfeer creëren is ons vak.

Onafhankelijk

De Kort Catering B.V. is een zelfstandige en onafhankelijke cateraar. Dit betekent dat de opdrachtgever niet gebonden is aan vaste locaties of toeleveranciers. Daarom krijgt elk evenement een originele opzet. Thuis, op kantoor, in een tent of op een bijzondere feestlocatie buiten de deur. De Kort kent de weg.

Creatief

Opdrachtgevers van De Kort tonen een ongekende loyaliteit. Dat is het resultaat van doordacht ondernemerschap in een organisatie waar iedereen op alle posities meedenkt over de invulling én uitvoering. Met aan de basis een creatieve insteek, maar meer nog dan dat, de verantwoording om afspraken na te komen.

Werkwijze

De werkwijze is duidelijk. De Kort inventariseert de wensen, stelt een plan van aanpak op en berekent de kosten. Om zeker te zijn dat alles tot in de puntjes is geregeld. En dat de opdrachtgever bij voorbaat weet dat het feest, de receptie of bruiloft slaagt.

Onze missie

Van de eerste tot de laatste minuut onbezorgd genieten. De Kort heeft niet meer woorden nodig om het onderscheidend vermogen toe te lichten. Dat doen we liever in een persoonlijk gesprek. We verrassen u graag!


Marcel de Kort, Directeur