Bruiloft

De Kort in het kort

De Kort Catering is een bedrijf met een portfolio van 25 jaar ervaring in het organiseren en verzorgen van onvergetelijke bruiloften. Niet zomaar een bruiloft maar een ware beleving met persoonlijke aandacht, prachtige aankleding en een creatieve culinaire invulling passend binnen jullie budget. Ons team werkt samen als één grote familie en onze kracht is de persoonlijke touch en expertise waardoor jullie op deze bijzondere dag alles los kunnen laten en volop kunnen genieten van de liefde voor elkaar en de mensen om jullie heen.

Geen bruiloft hetzelfde

Iedere bruiloft behoeft een unieke en persoonlijke invulling, hierdoor is jullie droom dag altijd een dag die bij jullie persoonlijk als gelukkig aanstaand bruidspaar past. Van A tot Z kunnen jullie dan ook bij ons terecht. Of het nu gaat om een compleet verzorgd feest bij jullie ouders in de tuin met tenten, sfeerverlichting, meubilair, een sfeervolle bar, catering en stylingprops. Of een keuze maken uit één van onze prachtige droomlocaties waar je je bijvoorbeeld waant in een romantisch pittoresk dorpje ergens in Italië. Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden en daar zit zeker ook jullie droom locatie tussen.

Stappen jullie met ons in het huwelijksbootje?

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jullie en met jullie kunnen bedenken, kom dan eens vrijblijvend bij ons ervaren, sfeer voelen en proeven.
En wie weet hebben wij de klik en creëren we samen jullie ‘Once in a lifetime’ droom dag.

Interesse in een muzikale omlijsting of een andere vorm van entertainment voor uw bruiloft, neem gerust contact met ons op, dan zorgen wij voor de creatieve vertaalslag.